Δωρεά ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Κ.Υ. Ν. Μουδανιών από την «Μασούτης»

    Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 04 Απριλίου 2017, στο χώρο του Κέντρου Υγείας Νέων Μουδανιών έγινε η παράδοση – παραλαβή και εγκατάσταση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού δωρεάς της εταιρίας «Μασούτης super market».
    «Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρράς συγχαίρει αλλά και ευχαριστεί θερμά την εταιρία «Μασούτης super market», γιατί στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ένωσής, για παροχή ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Νέων Μουδανιών», σημειώνει ανακοίνωση του δήμου.
    «Η εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ έδειξε στην πράξη, για ακόμη μια φορά, την κοινωνική και ανθρωπιστική ευαισθησία της. Πρόκειται για μια υγιεί επιχείρηση η οποία σέβεται τους πελάτες της και επιστρέφει πίσω στην ίδια την κοινωνία μερίδιο από τα κέρδη της», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. 
    «Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας και ιδιαίτερα στο διευθυντή κ. Αθανάσιο Καλτσά για το ζήλο που δείχνουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να παρέχουν στους συνανθρώπους μας όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο Κέντρο Υγείας», προσθέτει. 
    Στη σχετική εκδήλωση εκτός από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο Ιωάννης Μασούτης μαζί με τον Διευθυντή ΕΚΕ Σταμάτη Δαβίδ της εταιρίας Μασούτης