Με ποδήλατα θα γεμίσουν οι δρόμοι του δήμου Αριστοτέλη (φώτο+βίντεο)

   
  Το «Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης, Δρόμου – Αντοχής» ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου ο δήμος Αριστοτέλη. 
  Τουλάχιστον 200 με 300 αθλητές αναμένονται να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα ποδηλασίας, σε μια διαδρομή που θα περνάει από πολλά χωριά του δήμου, με αφετηρία και τερματισμό την Ιερισσό. 
  «Το ξεχωριστό στην φετινή διοργάνωση είναι ότι αυξήθηκαν οι κατηγορίες. Πέρυσι υπήρχε μόνο κατηγορία αντρών ελίτ και φέτος προστέθηκαν οι κατηγορίες παίδων, νεανίδων, εφήβων και μάστερ», τόνισε ο προπονητής ποδηλασίας Παντελής Ευθυμίου, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.
  Η πρώτη διαδρομή των 74,7 χλμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 15:00 για την κατηγορία Μάστερς και στις 15:05 για την κατηγορία παιδιών – γυναικών – νεανίδων, από την παραλία Ιερισσού.
  Η διαδρομή περιλαμβάνει τη Στρατονίκη, τα Στάγειρα, το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι, τη Μ. Παναγία, τον Αγ. Ιωάννη Πρόδρομο, το Γομάτι, με πιθανή ώρα τερματισμού του πρώτου αθλητή μεταξύ 17:00 και 17:30. 
  Η δεύτερη διαδρομή των 101,7 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00 για την κατηγορία των αντρών και στις 10:05 για την κατηγορία των εφήβων από την παραλία Ιερισσού.
  Η διαδρομή περιλαμβάνει την Ολυμπιάδα, τη Βαρβάρα (μέσα από το χωριό), το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι, την Μ. Παναγία, τον Αγ. Ιωάννη Πρόδρομο, το Γομάτι, με πιθανή ώρα τερματισμού  του πρώτου αθλητή μεταξύ 13:00 και 13:30. 
  Όροι συμμετοχής:
  Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2017. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
  Δείτε το βίντεο:  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή