Δήμος Κασσάνδρας: Ένα έργο πνοής ξεκίνησε στο Πολύχρονο (φώτο+βίντεο)


  Ανάσα τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες αναμένεται να δώσουν τα έργα εσωτερικής οδοποιίας που ξεκίνησε ο δήμος Κασσάνδρας στο Πολύχρονο, προκειμένου να επιλύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Πρόκειται για ένα έργο που αφορά τη διάνοιξη και την ασφαλτόστρωση δρόμων, σε κεντρικούς άξονες μέσα στον οικισμό αλλά και γύρω από αυτόν, με σκοπό τόσο να αποσυμφορηθεί το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και να δοθεί η  ευκαιρία για την αξιοποίηση οικοπέδων, που μέχρι τώρα έμεναν ανεκμετάλλευτα.

  «Συγκεκριμένο βάρος δόθηκε στον δρόμο που είναι κομβικής σημασίας για την περιοχή, καθώς ενώνει το πρωτεύον επαρχιακό κύκλωμα του οικισμού με τον παλιό επαρχιακό δρόμο. Είναι ένας δρόμος πλάτους 12 μέτρων και μήκους γύρω στα 90 μέτρα», σημειώνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και περιβάλλοντος, Θωμάς Κοντός, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.

  «Έχουν ολοκληρωθεί τα έργα της υποδομής για τον συγκεκριμένο δρόμο, η ύδρευση και η αποχέτευση, και σύντομα θα ξεκινήσει η οδοποιία. Ευελπιστούμε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμος», τονίζει ο κ. Κοντός.

  Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας Πολυχρόνου Δημήτρης Αλεξανδρής, μιλώντας στην politiki.xalkidiki.gr, επεσήμανε τη σημασία του έργου, χαρακτηρίζοντάς το ένα έργο πνοής.


  «Έχουμε ένα έργο πνοής για το Πολύχρονο, το οποίο το περιμένουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικοπέδων στο χωριό μας», υπογράμμισε ο κ. Αλεξανδρής.

  «Επίσης γίνεται και ένα έργο στην Β’ ζώνη του οικισμού, στον κεντρικό οικισμό του χωριού, όπου κι εκεί θα γίνουν κάποιες διανοίξεις δρόμων που τις περιμένει ο κόσμος εδώ και αρκετό καιρό», πρόσθεσε.  
  Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή