Σε χορευτικούς ρυθμούς η πόλη το Σαββατοκύριακο με το Thessaloniki Dance Festival

     Σε χορευτικούς ρυθμούς θα κινηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Θεσσαλονίκη και το Διεθνές Εκθεσιακό της Κέντρο, αφού πάνω από 1.900 αθλητές από 31 χώρες έχουν δώσει εδώ “ραντεβού” για το μεγαλύτερο φεστιβάλ αγωνιστικού χορού και σεμιναρίων χορού στα Βαλκάνια, το Thessaloniki Dance Festival (TDF).
       Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” και στα περίπτερα 8 & 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα έξι διαγωνισμοί χορού στα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa ,Tango Argentino, Oriental & Σύγχρονο -Jazz.
       Το φεστιβάλ περιλαμβάνει ακόμη σεμινάρια χορού από κορυφαίους χορευτές και δασκάλους και δύο μεγάλα πάρτι, ενώ η αυλαία θα “πέσει” με τον διαγωνισμό των νικητριών ομάδων “Best of the Best Show 2017”.
       Το TDF διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη σχολή χορού All Star Dance, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι αδειοδοτημένο από την Ελληνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού.
       Το πλήρες πρόγραμμα του TDF είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tdf.gr/, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα εντός των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου.