ΝΟΔΕ Χαλκιδικής: Δεν είναι πολιτική ανικανότητα, είναι πολιτική προδοσία

  Την αντίθεσή με την πρόταση των 38 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη κατάργηση των απαγορεύσεων για την ελεύθερη κατασκήνωση εξέφρασε η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, με ανακοίνωσή της. 
  «Οι 38 του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι παρασκηνιακά συμμετείχαν ώστε η πρόταση να  συζητηθεί στην Βουλή, δεν είναι(;) ανόητοι ούτε θυμήθηκαν τα φοιτητικά τους χρόνια εν μέσω μίας επιστημονικά τεκμηριωμένης κρίσης μέσης ηλικίας. Λειτουργούν με σχέδιο την καταστροφή του τουριστικού κλάδου και τον αφανισμό του επιχειρηματικού κόσμου γενικότερα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση:
  «Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και ανησυχία τον τραγέλαφο με την πρόταση των 38 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένης και της κ. Αικατερίνης Ιγγλέζη, για την πλήρη κατάργηση των ισχυουσών απαγορεύσεων και τη νομιμοποίηση της ελεύθερης κατασκήνωσης.
  Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά, τα περισσότερα έχουν ήδη διατυπωθεί δημοσίως για την μεγάλη και δικαιολογημένη αντίδραση που δημιουργεί η συγκεκριμένη πρόταση στο Νομό Χαλκιδικής αλλά και στην ελληνική επικράτεια γενικότερα. Με πλήρη επίγνωση αναφέρουμε μόνο τα εξής: 
  Οι 38 του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι παρασκηνιακά συμμετείχαν ώστε η πρόταση να  συζητηθεί στην Βουλή, δεν είναι(;) ανόητοι ούτε θυμήθηκαν τα φοιτητικά τους χρόνια εν μέσω μίας επιστημονικά τεκμηριωμένης κρίσης μέσης ηλικίας. Λειτουργούν με σχέδιο την καταστροφή του τουριστικού κλάδου και τον αφανισμό του επιχειρηματικού κόσμου γενικότερα. Γίνεται αυτό αντιληπτό, όταν με τις διεθνείς συγκυρίες και τάσεις που επικρατούν σε συνδυασμό με τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, φαίνεται ότι θα είναι μία πολλά υποσχόμενη τουριστική χρονιά για την πατρίδα μας. Το συμπέρασμα; 
  Δεν είναι πολιτική ανικανότητα. Είναι πολιτική προδοσία».