Φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τον ποδηλατικό αγώνα στο δήμο Αριστοτέλη

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης, Δρόμου – Αντοχής», που φιλοξενήθηκε το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου στον δήμο Αριστοτέλη
  Η πρώτη ποδηλατική διαδρομή των 74,7 χλμ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
  Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε από την Ιερισσό και οι ποδηλάτες πέρασαν από τη Στρατονίκη, τα Στάγειρα, το Νεοχώρι, το Παλαιοχώρι, τη Μ. Παναγία, τον Άγιο Ιωάννη Πρόδρομο, το Γομάτι και επέστρεψαν πίσω στην αφετηρία. 
  Οι κατηγορίες που συμμετείχαν στον αγώνα του Σαββάτου ήταν οι Μάστερς και η κατηγορία παίδων – γυναικών – νεανίδων. 
  Περίπου 80 αθλητές έτρεξαν στην κατηγορία Μάστερ, σε μια δύσκολη διαδρομή με πολλές ανηφόρες και με αντίπαλο τον αέρα, ωστόσο οι αθλητές απόλαυσαν τον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 
  Πρώτος πέρασε τον τερματισμό ο Κώστας Μαυρίδης στην κατηγορία Μάστερ και ο Άγγελος Μαυρίδης στην κατηγορία παίδων. Και οι δύο αθλητές ανήκουν στην οργάνωση «Velos Cycling Team».
  Σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαδρομή των 101,7 χλμ με τους αθλητές της κατηγορίας αντρών και εφήβων.
  Πρώτος τερμάτισε ο Κυριακίδης Γιάννης, αθλητής από την οργάνωση «Velos Cycling Team».
  Σημειώνεται ότι ο δήμος Αριστοτέλη φιλοξενεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το «Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης, Δρόμου – Αντοχής» και η διοργάνωσή του πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης.