Πρώτο πανελλήνιο βραβείο ομαδικού ψηφιακού έργου στο Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας

    Το 1ο Πανελλήνιο βραβείο ομαδικού ψηφιακού έργου απέσπασε το Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας. 
    Την Παρασκευή 7 Απριλίου, στο Υπουργείο Παιδείας, παρουσία του Υπουργού, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων για το διαγωνισμό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου «Ένα μήλο την ημέρα… το μήλο συμβάλει στην υγιεινή διατροφή».
    Παρευρέθηκαν μαθητές γονείς κι εκπαιδευτικοί, από σχολεία όλης της Ελλάδας, – αλλά και της ομογένειας, σε μια όμορφη εκδήλωση με πολλές εικαστικές δημιουργίες, κατασκευές, αλλά και ψηφιακά έργα, όπου πρωταγωνιστής ήταν το Ελληνικό Μήλο και η διατροφική του αξία.
    Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά περισσότερο από 10.000 συμμετέχοντες μέσα από 4.586 έργα ατομικής ή ομαδικής προσπάθειας μαθητών επίπεδου Δημοτικών σχολείων.
    «Πέρα του κυρίου μηνύματος της δράσης που ήταν η επαφή της νέας γενιάς μέσω της τέχνης με την αξία της υγιεινής διατροφής, από τη μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό διαφορετικών σχολικών δομών, προέκυψαν πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε  όλους τους εκπαιδευτικούς,  γονείς και μαθητές για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ν. Προποντίδας.