Τουρνουά για μικρά σαΐνια στο δήμο Σιθωνίας (βίντεο)

  Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Ατομικό Παιδικό Τουρνουά Σκακιού RAPID «ΣΙΘΩΝΙΑ 2017», με τις συμμετοχές των παιδιών να αυξάνονται κάθε χρόνο. 

  Το Τουρνουά Σκακιού διοργανώνει η  Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (ΕΣΣΘ-Χ) και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Geranion Village, στη Νικήτη.
  Πρόκειται για έναν θεσμό που στόχο έχει να ψυχαγωγήσει τα μικρά παιδιά των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Σιθωνίας, ακονίζοντας το μυαλό τους και προσφέροντάς τους μία εναλλακτική διέξοδο από την καθημερινότητα της επαρχίας. 
  «Φέτος έχουμε γύρω στα 57 παιδιά. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών αναλογικά με τα προηγούμενα έτη», σημειώνει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Σιθωνίας, Γεώργιος Δαλδογιάννης, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.


  «Ευελπιστούμε το σκάκι να αποτελέσει μία διέξοδο κι έναν τρόπο άθλησης των νέων παιδιών. Δεν είναι άλλωστε και πολλές οι επιλογές που έχουν τα παιδιά εδώ στην επαρχία. Εμείς το έχουμε πλέον καταστήσει θεσμό, προσπαθώντας χρόνο με τον χρόνο να το αναπτύξουμε περισσότερο και να δώσουμε περισσότερα κίνητρα ώστε να φέρουμε περισσότερα παιδιά στη διοργάνωση αυτή», τονίζει ο κ. Δαλδογιάννης. 
  Αναλυτικά το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  Δείτε αναλυτικά το βίντεο – ρεπορτάζ:

   
  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφία: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή