Εγκαινιάστηκε η επέκταση του Γυμνασίου Νικήτης – Αναβαθμίζονται οι σχολικές υποδομές (βίντεο)

  Εγκαινιάστηκε σήμερα, 2 Μαΐου, στις 11 το πρωί, η επέκταση του Γυμνασίου Νικήτης και η λειτουργική αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου. 
  Ο κ. Τζίτζιος στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το έργο αυτό, προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ, καλύπτει όλες τις παιδαγωγικές ανάγκες του Γυμνασίου Νικήτης, συμβάλει στη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας και επιλύει οριστικά τα προβλήματα στέγασης που υπήρχαν.

  Το νέο κτίριο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τους βοηθητικούς χώρους, αποθήκη οργάνων γυμναστικής, γενική αποθήκη, χώρο φύλακα, γραφείο καθηγητών και χώρο για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης περιλαμβάνει 3 εργαστήρια τεχνολογίας- σχεδίου, καλλιτεχνικών – αισθητικής αγωγής και πληροφορικής.

  Τον δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ οι μαθητές χάρισαν στον κ. Τζίτζιο έναν πίνακα που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι.

  Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δημάρχου Σιθωνίας, του προέδρου ΔΚ, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Νικήτης. 
  Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο αναβαθμίζει τις σχολικές υποδομές και βελτιώνει την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών, στοχεύοντας στη σωστή λειτουργία του σχολείου. 

  Δείτε το βίντεο – ρεπορτάζ:

  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή