Νωρίτερα από το προγραμματισμένο η παράδοση του δρόμου Ν. Μουδανιών – Ποτίδαιας

  Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης, διαβεβαιώνει ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα των τεσσάρων χιλιομέτρων του οδικού άξονα μεταξύ της Ποτίδαιας και των Μουδανιών, ο πρόεδρος της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.», Απόστολος Αντωνούδης, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 fm». 
  Στις αρχές Ιουνίου, όπως ανέφερε ο κ. Αντωνούδης το κομμάτι αυτό του δρόμου που προκαλεί καθυστερήσεις και ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες της Χαλκιδικής θα έχει ολοκληρωθεί.
  «Το κομμάτι των τεσσάρων χιλιομέτρων είναι πραγματικά ζήτημα ημερών. Εμείς έχουμε προγραμματίσει στις 15 Ιουνίου να έχει τελειώσει. Σας βεβαιώνω όμως ότι ακόμα νωρίτερα, αρχές Ιουνίου θα έχει τελειώσει και θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Εγνατίας Οδού Α.Ε».
  Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κ. Αντωνούδης υπογράμμισε ότι «αντιλαμβάνομαι την ανησυχία των πολιτών και την ταλαιπωρία που είχαν. Επειδή διάβασα και τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα».
  «Όσον αφορά στο “ορφανό” χιλιόμετρο στο οποίο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα εργασίες, ξέρει πολύ καλά και ο περιφερειάρχης, ότι οι προσφυγές των κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας είναι αυτές που κρατούν το έργο εκτός χρηματοδότησης και κατασκευής. 
  Σημειώνεται ότι το τελευταίο χιλιόμετρο, πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας, έμεινε εκτός δημοπράτησης, λόγω δικαστικής εμπλοκής, καθώς κάτοικοι της περιοχής προσέφυγαν στο ΣτΕ.