Γιατρός φέρεται ότι δολοφόνησε 34χρονη – Το πτώμα βρέθηκε στο Παλιούρι Χαλκιδικής

  Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο γιατρό αγγειοχειρουργό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία 34χρονης, με την οποία φέρεται ότι διατηρούσε ή επιδίωκε ερωτική σχέση. 
  Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου και χθες εντοπίστηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
  Σύμφωνα με την Voria.gr, η σορός της ήταν σε προχωρημένη σήψη, λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος ενώ από την τοξικολογική εξέταση προέκυψε ότι στην άτυχη γυναίκα είχε χορηγηθεί αναισθητικό φάρμακο χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ιατρική πράξη.
  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάμερες κατέγραψαν τον κατηγορούμενο να μεταφέρει το αυτοκίνητο του στο πίσω μέρος  του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου φέρεται ότι πήρε το πτώμα. 
  Όπως αναφέρει η Voria.gr, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν συνομιλίες μεταξύ του 38χρονου και της 34χρονης, στο Facebook, πριν την εξαφάνιση της γυναίκας η οποία ζούσε στην Αθήνα ενώ ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κινείται με το ΙΧ αυτοκίνητο του  στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στην περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 38χρονος να σκότωσε την άτυχη γυναίκα μέσα στο νοσοκομείο.
  Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και για «περιύβριση νεκρού» και αναμένεται να παραπεμφθεί σε ανακριτή.
  Πηγή: Voria.gr