Βάση ΕΚΑΒ στην Ιερισσό με ένα ασθενοφόρο και δύο διασώστες

    Μετά από πολύμηνη προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη προς τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου 2017 Βάση ΕΚΑΒ στην έδρα του Δήμου στην Ιερισσό, με ασθενοφόρο και δύο διασώστες. 
    «Η συγκεκριμένη αυτή δομή, συνεπικουρούμενη και συνεργαζόμενη με τις βάσεις ΕΚΑΒ Παλαιοχωρίου και Αγίου Νικολάου, πιστεύουμε ότι θα καλύψει προς το παρόν τις άμεσες ανάγκες διακομιδής ασθενών του Δήμου μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 
    «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη, εκφράζει κατ αρχάς την ικανοποίηση της και θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την μερική επίλυση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος που αφορά την υγεία των δημοτών μας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού, όσο και την υπόλοιπη χρονική περίοδο, λόγω της προσκυνητικής επισκεψιμότητας του Αγίου Όρους», σημειώνεται. 
    «Περιμένουμε και απαιτούμε την περαιτέρω αναβάθμιση της βάσης ΕΚΑΒ Ιερισσού με το υπόλοιπο απαραίτητο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής και επίμονες οι προσπάθειες μας», προστίθεται.