Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Παλιουρίου συμμετείχε η Μικτή Χορωδία Πολυγύρου

    Στο Παλιούρι βρέθηκε η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου το περασμένο Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, όπου έλαβε μέρος στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιουρίου, «ΘΕΡΑΜΒΟΣ».
    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «MIRAGGIO thermal spa resort» και συμμετείχαν επίσης οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιουρίου «ΘΕΡΑΜΒΟΣ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκοχωρίου «ΑΛΚΕΙΩΝ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών «ΦΑΡΟΣ» και η χορωδία Αφύτου.
    Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας Παπαγεωργίου, παρουσίασε έργα Θεοδωράκη καθώς και παραδοσιακά τραγούδια Χαλκιδικής και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα αλλά και τα θετικότατα σχόλια των παρευρισκομένων. Τη χορωδία συνόδεψε στο πιάνο η κ. Έφη Ψωμαδέλη.
    Στο τέλος της εμφάνισής της χορωδίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΘΕΡΑΜΒΟΣ» κ. Ιωάννης Λεμονής πρόσφερε στην μαέστρο ανθοδέσμη καθώς και το αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ, ευχόμενος καλή συνέχεια στο έργο τους.