Επιχείρηση με υπηρεσίες μασάζ ήταν παράνομος οίκος ανοχής

  Στον εντοπισμό παράνομου οίκου ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ, έφτασαν οι αστυνομικές αρχές ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση..
  Συνελήφθη ο 61χρονος διαχειριστής του παράνομου οίκου ανοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας, Απείθειας και περί Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τέσσερις γυναίκες (2 Ελληνίδες– 2 αλλοδαπές), ηλικίας από 23 έως 44 ετών, οι οποίες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
  Στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των (1.095) ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης, ένα καταγραφικό μηχάνημα, μία κάμερα λήψης και μία ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων.
  Σημειώνεται ότι ο 61χρονος προκειμένου να αποφύγει το σχετικό έλεγχο αρνούταν να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς.
  Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.