«Διάλεξε Αγκαλιά και Μυστική Αποστολή!» αύριο στον Λευκό Πύργο

  Να ζήσουν τη θετική ενέργεια της αγκαλιάς, να συμμετάσχουν σε μία μυστική αποστολή που θα χαρίσει χαμόγελα και να στείλουν σε κάποιον ένα μήνυμα καλοσύνης, καλούν τους Θεσσαλονικείς η οργάνωση Ethelon και ο οργανισμός Xeilia xamogela – 1000smiles.gr.
  «Διάλεξε Αγκαλιά και Μυστική Αποστολή!» είναι η κοινωνική δράση για την οποία οι δύο οργανώσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή 14 Μαΐου στον Λευκό Πύργο με σκοπό να αναδείξουν τη σημασία της προσφοράς και των όμορφων πράξεων.
  «Προτρέπουμε τον κόσμο να έρθει να παίξει μαζί μας το παιχνίδι των καλών πράξεων. Το έχουμε συνδυάσει με την Κυριακή, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε καλές πράξεις» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο FM 104,9» η Ελένη-Βασιλική Προβοπούλου μέλος της Ethelon Θεσσαλονίκης.
  Τα μέλη των δύο οργανώσεων, όπως εξήγησε, θα βρίσκονται στην παραλία της Θεσσαλονίκης και θα προσφέρουν δωρεάν αγκαλιές, μόνο που θα φροντίσουν να είναι πρωτότυπες.
  Επίσης θα δίνουν στον κόσμο κάρτες που αναγράφουν καλές πράξεις. «Όποιος επιλέγει μία κάρτα θα πρέπει να πραγματοποιεί την αποστολή που αναγράφεται σε αυτή, δηλαδή να κάνει μία απλή καλή πράξη που θα προσφέρει χαμόγελο και καλοσύνη στον συνάνθρωπό του. Έπειτα θα πρέπει να μας γράψει για την εμπειρία του, ή όταν πραγματοποιεί την αποστολή του να βγάλει μία selfie χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο hashtag» τόνισε η κ. Προβοπούλου.
  Η ομάδα Ethelon Θεσσαλονίκης και ο οργανισμός Xeilia xamogela – 1000smiles.gr.καλούν επίσης τον κόσμο να στείλει πρωτότυπα μηνύματα που θα προσφέρουν χαμόγελα.
  Η δράση «Διάλεξε Αγκαλιά και Μυστική Αποστολή!» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 18.30-20.30 στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
  Ο οργανισμός Xeilia xamogela έχει όραμα να δίνει έμπνευση για να δημιουργούνται καθημερινά 1000 χαμόγελα και πράξεις αγάπης σε 100 χώρες του κόσμου.
  Στόχος της οργάνωσης Ethelon, που προέκυψε από την ένωση των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Volunteer4Greece και GloVo – Global Volunteers Platform, είναι η ενίσχυση του εθελοντισμού, στο μυαλό, την καρδιά και την καθημερινότητα των Ελλήνων.
  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ