Αυγενάκης από Χαλκιδική: Η ΝΔ οργανώνεται και αφουγκράζεται την κοινωνία – Πυρά κατά Τσίπρα

  Βολές κατά της κυβέρνησης Τσίπρα εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος επισκέφτηκε τη Χαλκιδική και παρέθεσε ομιλία την Παρασκευή 12 Μαΐου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο Πολύγυρο.
  Στην ομιλία παρευρέθησαν οι δήμαρχοι Πολυγύρου, Κασσάνδρας, Ν. Προποντίδας και Σιθωνίας, ο βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ Γεώργιος Βαγιωνάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο πρώην βουλευτής Ευθύμιος Καρανάσιος, καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες.
  Στην ομιλία του ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για «ψέματα, διαπλοκή, παρακμή και αμοραλισμό» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο δρόμο, που οδηγεί σε ένα ακόμη μνημόνιο. 
  Παράλληλα, ο ίδιος επεσήμανε ότι η ΝΔ έχει οργανωθεί και έχει βγει πιο δυνατή μετά τις εσωτερικές εκλογές. «Στελέχη μας βρίσκονται παντού στην περιφέρεια για να ακούσουν τα προβλήματα και να αφουγκραστούν την κοινωνία», πρόσθεσε.
  «Η ΝΔ δεν θέλει ανθρώπους αδύναμους και εξαρτημένους από πελατειακές σχέσεις», τόνισε ο κ. Αυγενάκης, προσθέτοντας «λέμε όχι στην πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε μια κοινωνία δυνατή».
  Από την πλευρά του, ο κ. Βαγιωνάς υπογράμμισε ότι με την εκλογή του νέου προέδρου στη ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, το κόμμα βγήκε πιο δυνατό, σημειώνοντας την ανάγκη να ορθοποδήσει η χώρα και να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη. «Δεν θέλουμε έναν Έλληνα στα συσσίτια, θέλουμε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας», τόνισε. 
  Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι έκαναν λόγο ο κ. Ζωγράφος και ο κ. Τζίτζιος, επισημαίνοντας και οι δύο ότι χάνονται έργα και πρέπει να αλλάξει εξολοκλήρου το διοικητικό πλαίσιο, στα πρότυπα ευρωπαϊκών. 
  Τέλος, ο κ. Γκιλής επεσήμανε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας ότι ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί με τα χρόνια της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. «Περιμένουμε από τη ΝΔ ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση», πρόσθεσε.