Δημοτικός Σύμβουλος Κασσάνδρας μεταξύ των θυμάτων στο Άδενδρο

    Θλίψη και πένθος έχει προκαλέσει στη δημοτική αρχή και του δημότες της Κασσάνδρας η είδηση του χαμού του δημοτικού συμβούλου και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ιατρού Δημήτρη Μικρόπουλου, που βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

    Ο άτυχος γιατρός ήταν επιμελητής Α Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και είχε εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Χαλκιδική.

    «Καλό ταξίδι στον αγαπητό ιατρό, συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο και συνεργάτη μας στην Επιτροπή Τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Δημήτριο Μικρόπουλο που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ταξιδεύοντας με το μοιραίο τρένο που εκτροχιάστηκε χτες. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη μας. Ο Δημήτρης υπήρξε λαμπρός επιστήμων, εξαιρετικός συνάδελφος στην αυτοδιοίκηση και τρυφερός άνθρωπος πάντα διπλά στην ανάγκη του Ανθρώπου. Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Και θα θυμάμαι όποτε του τηλεφωνούσα για τα θέματα μας που έλεγε: Έλα Μαρία μου. Αυτό το “μου” ρε συ Δημήτρη ήταν τόσο οικείο, τόσο καθησυχαστικό, τόσο υποστηρικτικό και τρυφερό από εκείνα που δύσκολα βρίσκεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Παπαδημητρίου. 

    «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το χαμό του Δημητρίου Μικρόπουλου, ιατρού υπηρετούντος στο Κ.Υ. Κασσάνδρας και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Χαλκιδική. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Δυστυχώς ο Δημήτρης επέβαινε στο μοιραίο τραίνο που εκτροχιάστηκε χθες βράδυ έξω από τη Θεσσαλονίκη», έγραψε, από την πλευρά του, ο Στέλιος Βαλλιάνος, περιφερειακός σύμβολους και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής.

    «Οι ΑΝΕΛ εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το στέλεχος του Κινήματός μας, Δημήτρης Μικρόπουλος, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι αυτονόητο ότι θα ριχθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία», σημειώνουν σε δηλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.