Ένα τραγούδι και μια αγκαλιά για τον Νίκο και τη Μαρία από την Ιερισσό (βίντεο)

  Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Ευτυχία Μητρίτσα ένωσαν τις φωνές τους σε μία ξεχωριστή συναυλία που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό την Κυριακή 14 Μαΐου στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.
  Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει την εκδήλωση αυτή, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Νίκο και τη Μαρία από την Ιερισσό, δύο νέα παιδιά που είχαν τροχαίο ατύχημα.
  Τα έσοδα της συναυλίας δόθηκαν στις οικογένειες των δύο παιδιών, ως ένδειξη συμπαράστασης.
  «Εγώ νιώθω ότι κάνουμε το αυτονόητο. Σε μια πραγματικά δύσκολη και ζοφερή εποχή, όπου το κάθε σπίτι έχει χτυπηθεί πάρα πολύ σκληρά, είναι φοβερό η μοίρα να παίξει τέτοιο παιχνίδι σε δύο οικογένειες», δήλωσε ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.
  Στη συναυλία συμμετείχαν οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού «Ο Κλειγένης» και Δήμου Βόλβης, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Σταύρου Καραμάνη.
  «Συμπράττουμε με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη που δωρίζει τα έσοδα της συναυλίας για τον Νίκο και τη Μαρία και είναι για μένα η πιο ουσιαστική συναυλία που μπορώ να κάνω», είπε ο μαέστρος Σταύρος Καραμάνης στην politikixalkidiki.gr.
  Από την πλευρά της η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελαχρινή Λιάκου ανέφερε ότι «όλοι μαζί δίνουμε τα χέρια ώστε να κάνουμε ένα βήμα για τη ζωή, ενάντια στα τροχαία».
  Η συναυλία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Ιερισσού.
  Δείτε το βίντεο ρεπορτάζ:

  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή