Άλλαξε όψη ο κόμβος Ν. Μουδανιών – Εργασίες ενόψει καλοκαιριού (φώτο+βίντεο)

  Άλλαξε όψη ο κόμβος των Ν. Μουδανιών, με τα συνεργεία των δήμων Κασσάνδρας και Ν. Προποντίδας να έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου να καλλωπιστεί το σημείο, που αποτελεί την είσοδο των τουριστών στην Κασσάνδρα.

  Όπως δήλωσε στην politikixalkidiki.gr ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Κασσάνδρας, Αντώνης Μιχαλάκης, η παρέμβαση ήταν επιβεβλημένη ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, που ήδη έχει ξεκινήσει με την έλευση των πρώτων επισκεπτών στη Χαλκιδική.

  «Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με τον δήμο Ν. Προποντίδας προχωρήσαμε στον καθαρισμό του κόμβου των Ν. Μουδανιών. Πρόκειται για μία δράση η οποία είναι σε συνάφεια με τα έργα που γίνονται στη περιοχή» σημείωσε ο κ. Μιχαλάκης.

  Έτσι, τόσο συνεργεία του δήμου Ν. Προποντίδας όσο και συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας βρίσκονται στον κόμβο Ν. Μουδανιών, πραγματοποιώντας εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού.

  «Φέτος πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από πέρυσι. Προχωρήσαμε από νωρίς σε όλες τις υπηρεσίες και αυξήσαμε τον ρυθμό, για να είμαστε έτοιμοι για την τουριστική περίοδο», τόνισε ο κ. Μιχαλάκης.

  Δείτε το βίντεο – ρεπορτάζ:

     *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή