Εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Αριστοτέλη

  Το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Αριστοτέλη εγκαινιάζεται την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 19:00 στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού. 
  Το ΚΕΠ Υγείας έχει σκοπό να αναλάβει την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα προαγωγής υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου. 
  Το εκπαιδευμένο δημοτικό προσωπικό που στελεχώνει το ΚΕΠ Υγείας είναι σε θέση καθημερινά να παρέχει πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόληψης.
  Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αριστοτέλη, που θα στεγάζεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.30-14.30.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη: 
  «Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γεώργιος Ζουμπάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου-Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε.-Πρόεδρος Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. “ΦΡΟΝΤΙΔΑ” εγκαινιάζουν την Τετάρτη 31 Μαΐου, μια νέα δομή στο Δήμο Αριστοτέλη.
  Το ΚΕΠ Υγείας έχει σκοπό να αναλάβει την ενημέρωση των δημοτών μας σε θέματα προαγωγής υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου. 
  Μέσα από τη δομή αυτή οι δημότες με βάση διεθνή διαγνωστικά πρωτόκολλα θα ενημερώνονται σε σχέση με την ηλικία, το φύλλο, και το οικογενειακό ιστορικό για τις προληπτικές κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να κάνουν.
  Μέσα από ένα εξειδικευμένο ιατρικό λογισμικό ο κάθε δημότης που συμμετέχει στο πρόγραμμα ενημερώνεται από υπαλλήλους του ΚΕΠ Υγείας για τη χρονική στιγμή που θα πρέπει να επαναλάβει την προληπτική εξέταση.
  Σκοπός της νέας αυτής δομής, είναι η βελτίωση της δημόσιας υγείας του δήμου μας. Όλοι για το καλό το δικό μας αλλά και των οικογενειών μας οφείλουμε να προστατέψουμε την υγεία μας. Το εκπαιδευμένο δημοτικό προσωπικό που στελεχώνει το ΚΕΠ Υγείας είναι σε θέση καθημερινά να παρέχει πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόληψης.
  Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αριστοτέλη θα στεγάζεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.30-14.30.
  Καλούμε όλους τους Δημότες στα εγκαίνια, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 19.00, σε μια συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης».