Μάθημα περιβαλλοντικής συνείδησης στο δήμο Σιθωνίας (φώτο+βίντεο)

  Ημέρα ανακύκλωσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ήταν η χθεσινή για τον δήμο Σιθωνίας, με τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά, δίνοντας ένα μάθημα περιβαλλοντικής συνείδησης.
  Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε και με τη συμμετοχή πολλών μικρών μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Σιθωνίας, ανακυκλώνοντας τις συσκευές τους.

  Έτσι, σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Σιθωνίας και με τη συνδρομή των προέδρων έγινε η συλλογή συσκευών, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο κοντέινερ που τοποθέτησε έξω από το Δημαρχείο Σιθωνίας η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.
  «Το θετικό είναι ότι στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν και τα σχολεία, πράγμα το οποίο είναι πολύ βασικό γιατί τα παιδιά με αυτόν τον τρόπο ευαισθητοποιούνται από μικρή ηλικία στην ιδέα της ανακύκλωσης», δήλωσε η αντιδήμαρχος Σιθωνίας για την καθαριότητα, Ελένη Λογοτριβή, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr
  Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας Νίκος Χριστοδούλου μίλησε για τα οφέλη της ανακύκλωσης στο δήμο, σημειώνοντας ότι ο κόσμος το είδε θετικά και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την υλοποίηση αυτής της περιβαλλοντικής δράσης.  
  Δείτε αναλυτικά το βίντεο – ρεπορτάζ:

   

  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή