Παιχνίδι, αθλήματα και πολλές εκπλήξεις στο 3ο Olympic Summer Camp

  Παιχνίδια, μαγειρική, αθλήματα εικαστικά, θέατρο, μόδα και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους, που θα πάρουν μέρος στο Olympic Summer Camp, την εκπαιδευτική δράση θερινής απασχόλησης, που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. 
  Οι μικροί φίλοι που θα στελεχώσουν αυτή την δυνατή…Ολυμπιακή ομάδα, θα ”λάβουν θέσεις” στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου, παρέα με έμπειρους εκπαιδευτές και μουσειοπαιδαγωγούς. Οι πύλες της δημιουργικής ψυχαγωγικής δράσης, ανοίγουν από τις 19 Ιουνίου , αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
  Το Olympic Summer Camp διεξάγεται σε αυτόνομους κύκλους, διάρκειας μιας εβδομάδας έκαστος, (Δευτέρα-Παρασκευή), από τις 8 το πρωί έως τις 4το μεσημέρι. Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, ηλικίας 6-12 ετών και οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο του Ολυμπιακού Μουσείου: 23 10 96 85 31
  Λήξη εκπαιδευτικών εργαστηρίων Σαββάτου
  Με ενθουσιασμό και καλοκαιρινή διάθεση ξεκίνησε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των εργαστηρίων που λειτούργησαν τη χειμερινή σεζόν στο Ολυμπιακό  Μουσείο. Μαζί με τα παιδιά που πήραν μέρος στα εργαστήρια μαγειρικής, υγιεινής διατροφής και μουσικοκινητικής αγωγής γιόρτασαν γονείς, φίλοι και εκπαιδευτές.
  Οι εξερευνητές του μουσικοκινητικού προγράμματος ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις δοκιμασίες ανακάλυψης των χαμένων Ολυμπιακών κύκλων …. συλλέγοντας τα χαμένα κομμάτια του καραβιού…ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους την επόμενη χρονιά σε διαφορετικούς… μουσικούς προορισμούς!
  Οι μάγειρες του πειρατικού καραβιού “πήραν θέσεις”, έτοιμοι για έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό μαγειρικής με συνταγές που έμαθαν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου, εμπνευσμένες από τί άλλο;… μα φυσικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ