Σε χρήση το νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης στον Ν. Μαρμαρά – Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στη Σιθωνία (βίντεο)

  Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιήθηκαν ποτέ στο δήμο Σιθωνίας εγκαινιάστηκε στις 26 Μαΐου στον Ν. Μαρμαρά και στον συνοικισμό του Παραδείσου. 

  Πρόκειται για το νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, ένα σημαντικό έργο, το οποίο δημιουργεί πλέον άλλες προϋποθέσεις ανάπτυξης στην περιοχή και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

  Συγκεκριμένα, τα έργα που παραδόθηκαν αφορούν μεταξύ άλλων στην αλλαγή δικτύου ύδρευσης Ν. Μαρμαρά, στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου Ν. Μαρμαρά, την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό του Παραδείσου και στην κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό του Παραδείσου.
  Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 15 εκατ. ευρώ, ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια λόγω των μεγάλων κλίσεων της περιοχής, που καθιστούσαν δύσκολη την υλοποίησή του.

  «Αλλάξαμε όλο το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης του Ν. Μαρμαρά και του Παράδεισου και δημιουργήσαμε νέο δίκτυο αποχέτευσης αλλά και αποχέτευσης ομβρίων σε όλο τον οικισμό», δήλωσε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.
  «Φτιάξαμε ένα έργο που ήταν απαραίτητο για τον παραλιακό οικισμό του Ν. Μαρμαρά, ένα σύγχρονο σύστημα αποχέτευσης, που μαζί με τον σύγχρονο βιολογικό καθαρισμό, τον οποίο ανακαινίσαμε σχεδόν εξαρχής, αποτελεί σημαντικότατο και ακριβό έργο υποδομής. Με χαρά το δίνουμε για χρήση στην κοινωνία του Ν. Μαρμαρά», σημείωσε ο κ. Τζίτζιος.
  Δείτε αναλυτικά το βίντεο – ρεπορτάζ:

   


  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή