Πρωτιά ΔΑΚΕ στις εκλογές των δασκάλων στη Χαλκιδική

  Πρώτη στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕΝ Χαλκιδικής «Ο Αριστοτέλης» αναδείχθηκε η παράταξη της ΔΑΚΕ στην 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου, που πραγματοποιήθηκε χθες, 30 Μαΐου 2017.

  Συγκεκριμένα εκλέγονται οι: 
  -ΔΑΚΕ: Βογιατζής Χρήστος, Σακκάς Γρηγόριος 
  -ΔΗ.ΣΥ.:  Αμπελίδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδου Αθανασία
  -ΑΝΕΞ.:  Ουδατζής Νικόλαος, Γκολόη Γερακίνα  
  «Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους οι οποίοι προσήλθαν στην συνέλευση που προηγήθηκε και στην ψηφοφορία και απέδειξαν ότι εμπιστεύονται την συνδικαλιστική παράταξη που δεν επαφίεται σε συνθήματα, αλλά δίνοντας αγωνιστικό παρών στις συνδικαλιστικές μάχες, απαιτεί δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα των εκλογών στο σύλλογό μας  δείχνουν ότι μεγάλο μέρος των συναδέλφων αναγνωρίζει στο λόγο και τις πράξεις μας ένα κομμάτι του εαυτού του. 
  »Δεσμευόμαστε ότι μέσα από πνεύμα ενότητας, ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο και ήπιους τόνους θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε χωρίς αγκυλώσεις και κομματικές δεσμεύσεις για την ανύψωση της θέσης του εκπαιδευτικού και της δημόσιας εκπαίδευσης μέσα στην ελληνική κοινωνία.
  Στις στιγμές της έντονης αμφισβήτησης του πολιτικού αλλά και του συνδικαλιστικού συστήματος, η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. συμβάλλει με την υπεύθυνη στάση της στην ενίσχυση της αξιοπιστίας του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαλκιδικης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.