Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Να καταθέσει ξανά στην ανακρίτρια ζητά ο 38χρονος γιατρός

    Αίτημα να καταθέσει εκ νέου ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, υπέβαλε δια της συνηγόρου του ο 38χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών. 
    Όπως επιβεβαίωσε η δικηγόρος του, Βασιλική Μαρινάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προφυλακισμένος γιατρός ζήτησε να βρεθεί ξανά μπροστά στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να εισφέρει νέα στοιχεία. Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια είναι αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κίνηση αυτή να συνδέεται με την πρόθεσή του να διαφοροποιήσει την υπερασπιστική του γραμμή. 
    Στο πλαίσιο αυτό, κι ενώ στην αρχική του απολογία ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ο 38χρονος φέρεται να εξετάζει τώρα την εκδοχή να αποδώσει το θάνατό της γυναίκας σε αμέλεια, ακολουθώντας τον ισχυρισμό ότι επρόκειτο περί ιατρικού λάθους. 
    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στις 10 Μαΐου προέβαλε τον ισχυρισμό ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία, τονίζοντας ότι το ραντεβού για την μικροεπέμβαση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εργαζόταν, δεν έγινε ποτέ, παρότι μιλούσαν λίγο νωρίτερα μέσω facebook, ενώ έκανε λόγο για εις βάρος του «σκευωρία». 
    Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια περιμένει τις επόμενες μέρες να πάρει στα χέρια της τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της 36χρονης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, στο πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν αναισθητικά δύο ειδών.