Ο δήμος Αριστοτέλη στην Αγία Πετρούπολη – Αδελφοποίηση με τον δήμο Sestroretsk (φώτο+βίντεο)

  Ο δήμος Αριστοτέλη, συνεχίζοντας μία προσπάθεια διεθνών συνεργασιών και ανταλλαγών, ενδυνάμωσε με συμβολικό και πολλαπλά αποτελεσματικό τρόπο την αδελφοποίηση με τον δήμο Sestroretsk της περιοχής Kourothni της Αγίας Πετρούπολης. 
  «Είναι η πρώτη επίσκεψή μας εδώ. Υπογράψαμε πρωτόκολλο που προβλέπει συνεργασία στον τουρισμό, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στις ανταλλαγές των σχολείων και σε οικονομικές σχέσεις τις οποίες θα τις διερευνήσουμε στην πορεία», δήλωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γεώργιος Ζουμπάς
  Η αδελφοποίηση ενός μικρού αλλά ιστορικού και κομβικής σημασίας δήμου της Χαλκιδικής, που κληροδότησε παγκόσμιες αξίες και σκέψεις, στάση ζωής και δράσεις, θα συμβάλει πολυποίκιλα στην ανάπτυξη του τόπου. 
  «Χαιρόμαστε πάρα πολύ για το γεγονός ότι έχουμε αυτή τη στενή συνεργασία με τον δήμο Αριστοτέλη. Θέλουμε να αναπτύξουμε αυτή τη σχέση όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε ο επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Kourothni, Aleksei Kouimov
  Από την πλευρά του ο δήμαρχος Sestroretsk Αγίας Πετρούπολης, Alexandr Belski, δήλωσε ότι «επισκέπτομαι δυο – τρεις φορές τον χρόνο την Ελλάδα και τον δήμο Αριστοτέλη και αυτό από μόνο του αποδεικνύει το πόσο καλά αισθάνομαι εκεί. Πάντα έχω την αίσθηση ότι επιστρέφω στο σπίτι μου, σε κάποιο πολύ οικείο μέρος. Και τώρα με ιδιαίτερη χαρά έχουμε υπογράψει το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δήμων μας». 

  Δείτε αναλυτικά το βίντεο: