Εκπαιδευτική δράση: Μικροί μαθητές στα χνάρια της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αγίου Όρους

  Εκδήλωση με εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποίησαν οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου, στις 10 το πρωί στο Κέντρο Πολιτισμού στην Ιερισσό. 
  Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής θα βρεθούν στα χνάρια της πολιτιστικής κληρονομιάς των μοναστηριών του Αγίου Όρους και θα ανακαλύψουν τον τόπο τους. 
  Παράλληλα θα γίνει απονομή στους συγγραφείς εκπαιδευτικούς, του συλλογικού τόμου με τίτλο «Πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Αξιοποίησης Αρχαιοτήτων και μουσείων της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής από τα Δημοτικά Σχολεία της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής στα πλαίσια του παγκόσμιου έτους Αριστοτέλη. 
  Την εκδήλωση διοργανώνουν: ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής, η Διεύθυνση ΠΕ Χαλκιδικής, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, το ΚΠΕ Αρναίας σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη, την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο 
  Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση : 
  και από το κανάλι του youtube στη διεύθυνση: