Το δικό της ποδοσφαιρικό γήπεδο θα αποκτήσει η Αμμουλιανή (φώτο-βίντεο)

  Στη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στην Αμμουλιανή θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο δήμος Αριστοτέλη, προκειμένου να υπάρξει ένας σύγχρονος χώρος άθλησης, τόσο για τους νέους ανθρώπους του νησιού όσο και για τη νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα. 
  «Η ομάδα της Αμμουλιανής συστάθηκε φέτος. Τα παιδιά πήγαν πολύ καλά και κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία. Η δημοτική αρχή έχει την ευθύνη και τη δέσμευση να δημιουργήσει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να μπορούν τα παιδιά και να προπονούνται και να αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Χαλκιδικής», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr
  Το συγκεκριμένο έργο ο δήμος Αριστοτέλη το ξεκίνησε με δικές του δυνάμεις, ενώ παράλληλα κατέθεσε και φάκελο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει περαιτέρω ενίσχυση. 
  Όπως αναφέρει ο κ. Τσακνής το κόστος του έργου θα ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ, ενώ άλλες 100.000 ευρώ αναμένονται ως χρηματοδότηση από την γγ Αθλητισμού. 
  «Πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην αρχή του πρωταθλήματος, δηλαδή τον Σεπτέμβρη. Η Αμμουλιανή αξίζει να έχει ένα κέντρο για τον αθλητισμό των νέων, κάτι που θα βγάλει και το νησί από την απομόνωσή του και θα δώσει και στους νέους νέα διέξοδο», τόνισε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη. 
  Δείτε αναλυτικά το βίντεο – ρεπορτάζ:

   



  *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες: Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή