Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

  Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), το Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χαλκιδικής και τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου. 
  Η ημερίδα έχει θέμα « Κόκκινα Δάνεια » και θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου.
  Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, τους πλειστηριασμούς.
  Η ημερίδα απευθύνεται σε:
  – ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,
  – υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού. 
  Κεντρικός ομιλητής – εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κος Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό:
  – την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο   (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)),
  – να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θέτουν οι συμμετέχοντες και
  – να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.