Συνεχίζεται το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας στα Ν. Μουδανιά

    Συνεχίζεται το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Χαλκιδικής τους Σχολικούς Συμβούλους 1ης και 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Χαλκιδικής, τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής και τη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής 7ης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  
    Το Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών πλημμύρισε χθες από μουσική, χορό, θέατρο, χορωδιακό τραγούδι και παραδοσιακούς χορούς, ενώ παρουσιάστηκε εφαρμογή για κινητό ή Η/Υ,  από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Καλλικράτειας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών, του ΕΕΕΕΚ Ν. Ποτίδαιας και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά.
    Στο Φεστιβάλ παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 8 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία και βραβεύονται οι μαθητές για τις διακρίσεις τους σε διάφορους διαγωνισμούς.
    Φέτος για πρώτη χρονιά στο Φεστιβάλ, συμμετέχουν και τα 6 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που λειτουργούν στο Δήμο Ν. Προποντίδας.
    Στο σημερινό πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο Φλογητών-Πλαγίων, το ΚΔΑΠ Ν. Καλλικράτειας, το ΚΔΑΠ Ν. Μουδανιών Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ν. Προποντίδας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Τρίγλιας και από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Καλλικράτειας.