Τα δώρα της Κασσάνδρας: Γεύσου την φιλοξενία και το τοπικό λάδι (βίντεο)

    Τοπικό λάδι σε μια ιδιαίτερη συσκευασία προσφέρει ως δώρο σε επίσημες και ξεχωριστές περιστάσεις ο δήμος Κασσάνδρας, ενισχύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την έννοια της φιλοξενίας αλλά και προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα της περιοχής.

    Όπως αναφέρει στην politikixalkidiki.gr η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου, η Κασσάνδρα από πέρυσι έχει το δικό της ξεχωριστό δώρο που προσφέρει σε υψηλούς προσκεκλημένους και σε ανθρώπους που τιμούν την περιοχή με την παρουσία τους.

    «Σκεφτήκαμε το τοπικό μας λάδι, το οποίο μας αντιπροσωπεύει. Συνεργαστήκαμε με τοπικό επιχειρηματία, ο οποίος παράγει υψηλής ποιότητας λάδι, το οποίο το εμφιαλώνει σε πολύ καλαίσθητες συσκευασίες και αποφασίσαμε να αποτελέσει ατό το επίσημο δώρο του δήμου», σημειώνει η κ. Παπαδημητρίου.

    «Η έννοια της φιλοξενίας περιλαμβάνει να κάνεις κάποιο δώρο, να δώσεις κάποιο αναμνηστικό. Από πέρυσι που το δωρίζουμε έχει κερδίσει πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύουμε ότι έτσι αξιοποιούμε τον τοπικό μας πλούτο και αναδεικνύουμε την εικόνα της όμορφης Κασσάνδρας μας», πρόσθεσε. 
    Δείτε το βίντεο – ρεπορτάζ: