Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των λουτρών της Αγίας Παρασκευής – Αναβαθμίστηκαν οι υπηρεσίες (βίντεο)

  Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του υδροθεραπευτηρίου της Αγίας Παρασκευής, στην οποία είχε προχωρήσει ο δήμος Κασσάνδρας, μέσω της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου. 

  Σκοπός της ανακαίνισης ήταν η αποκατάσταση των φθορών που είχε επιφέρει ο χρόνος, τόσο στο κτήριο, όσο και στις εγκαταστάσεις του νερού.

  Η ανακαίνιση θεωρήθηκε αναγκαία, καθώς τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής είναι ένας χώρος ζωτικής σημασίας για την περιοχή, λόγω της ιδιαίτερης θεραπευτικής ιδιότητας των νερών. 
  Όπως αναφέρει στην politikixalkidiki.gr, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Κασσάνδρας, Χάρης Κουκουβίνος, με την ανακαίνιση της πισίνας και των αποδυτηρίων, έχει αναβαθμιστεί όλη η εγκατάσταση, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα στους επισκέπτες του υδροθεραπευτηρίου.

  Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η επισκεψιμότητα έχει διπλασιαστεί σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, γεγονός που ικανοποιεί τον δήμο Κασσάνδρας. 
  «Τα ιαματικά νερά της Αγίας Παρασκευής είναι κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, καθώς τα συστατικά που περιέχουν έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν πολλές παθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού», τόνισε ο κ. Κουκουβίνος. 
  Σημειώνεται ότι τα λουτρά παρέχουν εσωτερική και εξωτερική πισίνα με ιαματικό θαλασσινό νερό, σάουνα, υδρομασάζ, μασάζ, φυσιοθεραπεία κ.α. Βοηθάνε στη θεραπεία πολλών παθήσεων, που σχετίζονται με τα οστά, τις αρθρώσεις και τους μύες.

  Επιπλέον, βοηθάνε στην αντιμετώπιση πολλών μορφών αρθρίτιδας, δερματικές παθήσεις, όπως ψωρίαση, εκζέματα, ακμή κ.α. Σε γυναικολογικά και ουρολογικά προβλήματα, στο αυχενικό σύνδρομο και στην απαλλαγή πόνων και ενοχλήσεων από παλιά κατάγματα.   
  Δείτε αναλυτικά το βίντεο – ρεπορτάζ:

     *Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
  *Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη
  *Επιμέλεια κειμένου: Χριστίνα Τσερβελή