Πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού το Φεστιβάλ Κασσάνδρας (βίντεο)

  Τα 25 του χρόνια γιορτάζει φέτος το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και μένοντας πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού. 

  Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Βορείου Ελλάδας, φιλοξενώντας κάθε καλοκαίρι πλήθος καλλιτεχνών. 
  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε καλοκαίρι, κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της Κασσάνδρας συρρέουν για να στηρίξουν και να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ, που έχει γίνει πλέον θεσμός. 
  Έτσι και φέτος, δεκάδες παραστάσεις θεάτρου και μουσικής θα δώσουν το παρόν, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Σίβηρης, προσφέροντας ποικίλες προτάσεις ψυχαγωγίας.
  «Πρόκειται για ένα μεγάλο φεστιβάλ. Το σημαντικότερο ίσως της Βορείου Ελλάδας. Τόσα χρόνια, από το 1993, έχουν περάσει μεγάλα ονόματα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου», δήλωσε  ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Κασσάνδρας, Χάρης Κουκουβίνος, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.
  «Δυστυχώς οι τελευταίες χρονιές για ψυχαγωγία και πολιτισμό είναι δύσκολες. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στους καλλιτέχνες που δεν μπορούν να ρισκάρουν μια περιοδεία. Παρόλα αυτά, και φέτος έχουμε βγάλει ένα ικανοποιητικό πρόγραμμα με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου», τόνισε ο κ. Κουκουβίνος.

  Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας εδώ

  Δείτε το βίντεο – ρεπορτάζ: