Ένα  μοναδικό εικαστικό φωτογραφικό ταξίδι στη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους, θα φιλοξενήσει ο  Δήμος Σιθωνίας από τη 1 Ιουλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ στην παραλία της Νικήτης .
Η έκθεση που συνδιοργανώνεται από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας παρουσιάζεται στο Δήμο Σιθωνίας μετά από μια σπουδαία περιοδεία στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις με τελευταίο σταθμό το μουσείο Manege στην Αγία Πετρούπολη.
Λίγα λόγια για την έκθεση
Τα έργα της έκθεσης καταγράφουν ένα  φωτογραφικό οδοιπορικό πέντε ετών με αλλεπάλληλες αποστολές στο Άγιον Όρος από το 2008 μέχρι το 2013.
Με καράβια, μουλάρια και σκληρές πεζοπορίες, σε μονές, κελιά, σπηλιές και μικρά ησυχαστήρια, ο καλλιτέχνης εισχώρησε στο παρασκήνιο μιας χιλιόχρονης καθημερινότητας και μετείχε μυητικά στις ιεροπραξίες μιας άφθαρτης και ζώσας παράδοσης.
Οι εικόνες του διαπερνούν το προφανές, γλιστρούν πίσω από τα μετωπικά πορτραίτα, πέρα από τις ευρυγώνιες λήψεις και τα νυχτερινά τοπία και αγγίζουν θραυσματικά  τη νυν και αεί ουσία του Ενός.