Κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε στην κίνηση, στο ύψος της Καρδίας, από Θεσσαλονίκη για Χαλκιδική λόγο των έργων συντήρησης που πραγματοποιούνται  από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πάνω από μια ώρα πρέπει να περιμένουν οι οδηγοί για να δουν την έξοδο για Χαλκιδική από την αρχή της Μουδανιών έως την Καρδία… 1 ώρα στα μέσα Ιουλίου…!

Έτσι λοιπόν ας προσέχουν οι οδηγοί, γιατί από σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουλίου, ισχύουν  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας σε τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, λόγω εργασιών συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης  Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Μουδανιά και συγκεκριμένα από τον κόμβο Ρυσίου ως και τον κόμβο Σχολαρίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.