Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian  ένα  δικό του «χωριό» 1.500 κατοικιών σκοπεύει να κατασκευάσει το Facebook για τους εργαζόμενούς του, που πληρώνουν ιδιαίτερα ακριβά ενοίκια στην περιοχή της Σίλικον Βάλεϊ .
Η εταιρία παρουσίασε λοιπόν,  ένα σχέδιο για να μεταμορφωθεί η έδρα της εταιρείας, που είναι κοντά στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, σε πραγματικό «χωριό» με εκατοντάδες φθηνές κατοικίες και εμπορικά καταστήματα για τους εργαζόμενούς της.
Το campus Willow το χωριό, τα σχέδια για την κατασκευή του οποίου πρέπει να επεξεργαστούν σε συνεργασία με τις αρχές της πόλης Μένλοου Παρκ, θα περιλαμβάνει καταστήματα, όπως φαρμακεία και παντοπωλεία, σε μια έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων. 
Οι πολυκατοικίες, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το 2021, θα είναι διαθέσιμες τόσο σε υπαλλήλους του Facebook όσο και σε ανθρώπους που εργάζονται σε άλλες εταιρείες.
Η έδρα του Facebook βρίσκεται στις εγκαταστάσεις που ανήκαν στην εταιρεία Sun Microsystems, τις οποίες αγόρασε το 2011. Ήδη με τα πάρκα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των κτιρίων δίνει ήδη την αίσθηση μιας μικρής πόλης. Στη συνέχεια η εταιρεία αγόρασε γειτονικές εκτάσεις και επέκτεινε τα γραφεία της, με κτίρια που εμπνεύστηκε ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι, ο οποίος σχεδίασε μεταξύ άλλων το μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.