ο καιρός σήμερα…Πέμπτη 20 Ιουλίου


  …ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου, στην παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, ο καιρός θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  ο καιρός στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής…
  …ο καιρός  στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής …
  Για αύριο στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής ο καιρός θα είναι αίθριος με αρκετές τοπικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  …στη Θεσσαλονίκη… 
  Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 
  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

  …στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός… 
  Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. 
  Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.