ο καιρός σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου …στο βουνό και τη θάλασσα…


  ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου, στην παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Σάββατο, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  ο καιρός στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για αύριο στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έντασης 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, και την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με περεταίρω τάση εξασθένησης. 
  Για αύριο Σάββατο περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι , ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται έως τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Σάββατο, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.