Ο καιρός σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου… στο βουνό και στη θάλασσα

  ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου, στην παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου ενώ θα πνέουν ασθενείς νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς Κελσίου και  με διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Κυριακή 23 Ιουλιου , περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  ο καιρός στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για σήμερα Σάββατο στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή θα πνέουν ασθενείς δυτικοι ανέμοι έντασης 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι , ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται έως τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  Για αύριο Κυριακή 23 Ιουλίου  περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα , με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Κυριακή 23 Ιουλίου, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.