Χαλκιδική :ο καιρός σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου…στο βουνό και τη θάλασσα


  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου, αίθριος θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου άνεμοι θα πνέουν  ασθενείς νότιοι με ένταση έως  2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και με εξασθένιση των ανέμων που θα μετατραπεί σε  άπνοια. 
  Για αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου, αίθριος με ηλιοφάνεια και με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου οι άνεμοι θα πνέουν  ασθενείς νότιοι με ένταση που θα φτάσει έως και τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές τοπικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής… 
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής θα είναι αίθριος σήμερα , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει εως τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  ο καιρός στην Θεσσαλονίκη
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 31 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 
  Για αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.