Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail,  σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι, που πιστεύεται πως ανήκουν στον μικρό Μπεν Νίνταμ o οποίος εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 26 χρόνια, βρέθηκε ανθρώπινο αίμα.
Η κα Νίνταμ, μητέρα του μικρού Μπεν, δήλωσε στην Daily Mirror πως είναι πεπεισμένη ότι η συγκεκριμένη ανακάλυψη αποτελεί απόδειξη της προσπάθειας συγκάλυψης του θανάτου του γιου της.   
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ο επικεφαλής των ερευνών και επιθεωρητής της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ Τζον Κάζινς είχε δηλώσει πως κατά τη δική του επαγγελματική εκτίμηση, ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο αγροτόσπιτο την ημέρα που εξαφανίστηκε το 1991, εκεί όπου βρέθηκε δηλαδή και το σανδάλι το 2012.   
Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η σορός του άτυχου αγοριού μεταφέρθηκε και θάφτηκε σε άλλο σημείο, και πιο συγκεκριμένα εκεί όπου εντοπίστηκε το αυτοκινητάκι στη διάρκεια των περσινών ανασκαφών.   
Η κ. Νίνταμ υποστηρίζει ότι η σορός του γιου της θάφτηκε μαζί με το αυτοκινητάκι του, αλλά στη συνέχεια ξεθάφτηκε και μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο προτού οι Βρετανοί αστυνομικοί επιστρέψουν για να συνεχίσουν τις έρευνες στο νησί.  
Η αστυνομία ολοκλήρωσε και επισήμως τις έρευνες στην Κω τον Οκτώβριο, αφού απέτυχε να εντοπίσει τη σορό του μικρού Μπεν.   
Ερευνητές της σήμανσης εξετάζουν τα δείγματα του αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι συμβατό με το γενετικό υλικό του αγοριού.  
«Αυτό (το δείγμα αίματος) επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ό,τι πιστεύουν», ανέφερε στην Daily Mirror η Κάρι Νίνταμ.   
Πηγή: www.lifo.gr