Χαλκιδική : ο καιρός σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου…στο βουνό και τη θάλασσα


  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, αίθριος με ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 
  Για αύριο Τρίτη 25 Ιουλίου , προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής… 
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής θα είναι αίθριος σήμερα , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει έως τα 3 μποφόρ.
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.… 
  Για αύριο Τρίτη 25 Ιουλίου , ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό διατήρηση της θερμοκρασίας στους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.
  ο καιρός στην Θεσσαλονίκη
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 34 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
  Για αύριο Τρίτη 25 Ιουλίου, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.