Οι ” Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών” του Δήμου Αριστοτέλη, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία με την 3η γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών γεύσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του Έτους Αριστοτέλη, με αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου και των ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΩΝ 2017.
18 τοπικοί παραγωγοί και μεταποιητές από όλες τις περιοχές του Δήμου μας, καθώς και δύο Σύλλογοι Γυναικών της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας έδωσαν με την συμμετοχή τους δυναμικό παρόν. 
Η παραλία της Ιερισσού μεταμορφώθηκε για τέσσερις ημέρες σε ένα ζωντανό κύτταρο συνύπαρξης γεύσεων, μυρωδιών, μουσικής και κόσμου που επισκέφτηκαν την γιορτή αυτή.
Περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες, ντόπιοι και ξένοι, κατά την διάρκεια της τετραήμερης γιορτής γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα, τοπικά προϊόντα, γλυκίσματα από τοπικές συνταγές, τυροκομικά προϊόντα, μέλι και παράγωγά του, λικέρ και ποτά, μπάρες δημητριακών, ελιές, τσίπουρο, κρασί κ.α. 
Ο Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού, σε μια πράξη αλληλεγγύης για έναν συνάνθρωπό μας, χάρισαν απλόχερα τη γλύκα των υπέροχων λουκουμάδων τους χρησιμοποιώντας αγνά παραδοσιακά υλικά. 
Το τετραήμερο πλαισιώθηκε με μουσικές εκδηλώσεις από ντόπιους καλλιτέχνες και μαθητές της Μουσικής Σχολής του Αριστοτέλειο Πνευματικού Κέντρου, που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Ιερισσού, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν βιωματικά εργαστήρια μελισσοκομίας από τοπικούς παραγωγούς.
Η δράση αυτή η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Αριστοτέλη, την ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία, το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού, είχε ως βασικό στόχο την ενίσχυση των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων και την προβολή τόσο της πλούσιας διατροφικής αξίας των ντόπιων προϊόντων και της Αριστοτελικής γης , όσο και του πολιτισμού της