Χαλκιδική-ο καιρός για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου…στο βουνό και τη θάλασσα


  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου, ο καιρός θα είναι αίθριος με σποραδικές νεφώσεις κατά τις πρωινές ώρες.
  Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και θα πνέουν ασθενείς νότιοι άνεμοι  με ένταση που θα φτάσει έως τα 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Τετάρτη 26 Ιουλιου προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής… 
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής για σήμερα θα είναι αίθριος και αραιά νεφελώδης  κατά τις πρωινές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
  Στην περιοχή θα πνέουν ασθενείς νότιοι άνεμοι με  ένταση εως  2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 
  Για αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  ο καιρός στην Θεσσαλονίκη… 
  Για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
  Για αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με αίθριο καιρό, μείωση της θερμοκρασίας στους 32 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.