Χαλκιδική-ο καιρός για σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου…στο βουνό και τη θάλασσα

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…
  Για σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο καιρός θα είναι αίθριος με σποραδικές νεφώσεις με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ κατά τις πρωινές ώρες.
  Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου.. 
  Μετά το μεσημέρι, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής… 
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής για σήμερα θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σ σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται και 
  Στην περιοχή θα πνέουν ασθενείς νότιοι άνεμοι με ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Για αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου ο καιρός, προβλέπεται αίθριος με ασθενή βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  ο καιρός στην Θεσσαλονίκη… 
  Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
  Για αύριο Πέμπτη 27 Τρίτη , προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.