Ο καιρός στο βουνό και στη θάλασσα…σήμερα 27 Ιουλίου …

  Ο καιρός στις παραλίες  της Χαλκιδικής…
  Βροχή προβλέπεται για σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς βόρειοι  με ένταση που θα φτάσει έως και τα 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί, με σποραδική συννεφιά και το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου.
  Οι άνεμοι που θα πνέουν από ανατολική διεύθυνση με  ένταση μέχρι 2 μποφόρ θα εξασθενήσουν σταδιακά.  
  Για αύριο Παρασκευή 28Ιουλιου, ο καιρός προβλέπεται με ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
  ο καιρός σήμερα στα ορεινά της Χαλκιδικής… 
  Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα  Πέμπτη 27 Ιουλίου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.
  Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και μετά το μεσημέρι με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και με εξασθένιση των ανέμων που θα φτασει σταδιακά σε πλήρη άπνοια. 
  Για αύριο Παρασκευή 28 Ιουλιου, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  ο καιρός στη κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη…
  Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 29 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Παρασκευή 28/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.