Η προσφορά προς την Ελληνική Αστυνομία εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τιμήθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA)
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ιδιώτες χορηγούς και Φορείς, ως ένδειξη αναγνώρισης της ευγενικής και ανιδιοτελούς προσφοράς τους, που αφορούν σε οχήματα και εξοπλισμό και διατέθηκαν για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Γκίλης, εκπρόσωποι εταιρειών και επιχειρήσεων.
Για την Αστυνομία παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος Θεολόγης Τζουμαϊλής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Πάλλης Δημήτριος, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων αστυνομικού προσωπικού και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.