Χαλκιδική- ο καιρός στο βουνό και τη θάλασσα για σήμερα Παρασκευή…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής
  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα  Παρασκευή 28 Ιουλίου. προβλέπεται αίθριος με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν μέτριοι δυτικοί με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό  και την θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένιση, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
  Για αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από 
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής
  Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου στα ορεινά της Χαλκιδικής,  προβλέπεται νεφελώδης, με την θερμοκρασία να πέφτει και να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
  Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι οι συνθήκες δεν θα μεταβληθούν ιδιαίτερα, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου οι άνεμοι θα εξασθενίσουν, από δυτική διεύθυνση και η ένταση θα φτάσει μέχρι 2 μποφόρ.
  Γ
  ια αύριο Σάββατο, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.
  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη
  Για σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος στην Θεσσαλονίκη, με λίγες τοπικές νεφώσεις και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. 
  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 30 βαθμούς κελσίου.
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Για αύριο Σάββατο 29/7, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.