Σήμερα στη σκηνή του «Sani Festival» θα ανέβει η  σημαντική μορφή του χώρου China Moses, την οποία είδαμε για πρώτη φορά  το 2013.
Η China Moses είναι μια εκρηκτική τραγουδίστρια της soul και της jazz, με καριέρα και ως παρουσιάστρια στο γαλλικό MTV, αλλά και σε αρκετά ραδιόφωνα. Κόρη της κορυφαίας Dee Dee Bridgewater και του σκηνοθέτη GilbertMoses, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες –όπως οι Guru, DJMehdi, Karriem Riggins, MeshellNdegeocello και Anthony Marshall-, χαράσσοντας τη δική της πορεία.
Μετά το πρώτο άλμπουμ της, σε ηλικία 16 ετών, το 2009 ηχογράφησε ένα άλμπουμ-αφιέρωμα στο είδωλό της, την Dinah Washington, μαζί με τον διάσημο πιανίστα Raphael Lemonnier, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεγάλη της επιτυχία, το άλμπουμ “CrazyBlues”, που αξιολογήθηκε το 2013 από τους βρετανικούς Times στα 100 καλύτερα της χρονιάς και το παρουσίασε στην Ελλάδα αποκλειστικά στο SaniFestivalσε μια συναυλία αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Στο νέο της άλμπουμ, “Nightintales” (EDEL), διευρύνει ακόμα περισσότερο τους μουσικούς της ορίζοντες, ξεπερνώντας τον εαυτό της. 
Η συνεργασία της με μουσικούς από διαφορετικά είδη τη βοηθούν να επαναπροσδιορίσει το στερεότυπο της jazz τραγουδίστριας, ταξιδεύοντας τους ακροατές της σε καινούργια, ανεξερεύνητα μονοπάτια.
Συμμετέχουν:
China Moses – φωνητικά
Luigi Grasso – σαξόφωνο
Ashley Henry – πιάνο
Marijus Aleksa – τύμπανα
Neil Charles – μπάσο
Miguel Sanchez – ηχολήπτης