ο καιρός για σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου…αλλά και για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου…


  Ο καιρός στις παραλίες της Χαλκιδικής σήμερα Κυριακή…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ανέμους ασθενείς ανατολικούς ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι , ο καιρός θα παραμείνει αίθριος αμετάβλητος, με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, και στα ορεινά της Χαλκιδικής, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.  

  Για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους μέτριας έντασης έως 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

  Για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αίθριος-αμετάβλητος, με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων η οποία θα εξελιχτεί  το βράδυ σε άπνοια.